Havblik

4 moderne boliger på naturskønne Endelave

På naturskønne Endelave bygger Albo 4 nye og attraktive 3- og 4-rums boliger med beliggenhed på Havblik 1 og 5, i en udstykning i den østlige ende af byen. Bebyggelsen består af 2 boligtyper på hhv. 90 og 105 m2.

Udvendige overflader

Boligerne udføres generelt i traditionelle og vedligeholdelsesfrie materialer, der passer ind i området. Ydervæggene består af mørke og rødlige mursten, mens tagene er med sorte betontagsten.

Depotrummet/skurret beklædes med facadeplader i antracitgrå.
 

Indvendige overflader

Gulvene i opholdsrummene beklædes med linoleumsgulv med egetræsstruktur, mens gulvene i entre og badeværelse beklædes med lysegrå, keramiske klinker.

Væggene holdes i hvid, og der monteres vægfliser i brusenichen.

Inventar i boligerne

Køkken- og garderobeelementerne bliver holdt i hvid med laminatbordplader.

Derudover er køkkenet udstyret med køle-fryseskab, induktionskogeplade, ovn, emhætte og opvaskemaskine. På badeværelset monteres vaskeskab med

integreret vask, og her er der også mulighed for at indsætte egen vaskemaskine og tørretumbler. På værelserne er der garderobeskabe.

I boligerne er der god energi hele året rundt med opvarmning via varmepumpe og gulvvarme i alle rum.

Der er også plads til de firbenede hunde- og kattevenner i boligen.

Lyder det som noget for dig? Meld dig ind i Albo og kom direkte på ventelisten!

Endelaves første almene boliger

Mød Kirsten og Per Barner, de første beboere på Havblik, som nu kan kalde ét af Endelaves første almene boliger for hjem. 

Kirsten og Per er faste beboere på Endelave, og det har de tænkt sig at blive ved med at være. De skrev sig derfor op, da muligheden for en almen bolig på Endelave bød sig - inden første spadestik til boligerne overhovedet var taget. 

Læs artikel om Endelaves første almene boliger herunder.

Læs artikel

Vil du vide mere?

Kontakt os for mere information, eller bliv kontaktet af en medarbejder ved at udfylde formularen.

Endelave er for dig, der drømmer om lidt mere ro på tilværelsen. For dig, der vil tættere på naturen og væk fra hverdagens stress og jag. For dig, der vil være en del af et autentisk lokalsamfund, hvor fællesskabet og det simple ø-liv er i fokus.

Endelave - en naturskøn perle

På Endelave går skøn natur, ro og nærvær op i en højere enhed. Her er det helt okay at skynde sig langsomt, få lidt mere ro på tilværelsen og tage en dag ad gangen. På øen er der en fredfyldt atmosfære, der skaber de ideelle rammer for dig, der gerne vil væk fra byens til tider hektiske miljø, de mange biler samt den uendelige støj fra lys og lyd.

De mange skønne naturoplevelser, det milde klima og den rene luft på Endelave gør godt for både krop og sjæl.

Øen indbyder til at hoppe en tur på Kaninoen, tage cyklen rundt på NaTour de Endelave, forkæle dine smagsløg på tangsafari, ride rundt på hesteryg, hoppe i bølgen blå eller simpelthen bare tage en puster fra hverdagen – sammen eller alene.

Havblik

Med et hjem på Endelave bliver du en del af et autentisk lokalsamfund med aktive foreninger og engagerede ildsjæle, der gør en kæmpe forskel for øens udvikling. Du får altså en unik mulighed for at opdage og bidrage til et sted, hvor livet leves i takt med naturen, og hvor den stærke følelse af fællesskab og nærhed kan mærkes.

Havblik

Download katalog

Har du lyst til at downloade vores katalog så klik på knappen herunder.

 

Download